Chord Gitar Aduh Biyung - Ndarboy Genk



[Drum Intro]

[Intro] 
F G Em A
Dm Em F G..

C G Am
sak durunge janur melengkung..
Em F Em Dm G
tetep maju terus aku wani nikung..
C G Am
otot kawat balunge wesi..
Em F
nanging yen bab ati..
Em Dm G C
aku kerep.. diremidi..

F C
mbok tarik mbok ulur..
Dm
ngadeg jejeg ora ndredeg..
G
ati mantep ora mundur..

[Chorus]
C
aduh biyung..
G Am G
rasane wong kedanan..
F Em
atine seneng tenan
Dm G
pingin iso jadian..
C
aduh denok..
G Am G
tresnoku uwis mentok..
F Em
sumpah ra etok-etok..
Dm G C-Bm-Bm-C
ra ono liyane mung kowe tok..

[Interlude] 
C Bm Am G
F Em Dm G
F Em Dm G...

C G Am
sak durunge janur melengkung..
Em F Em Dm G
tetep maju terus aku wani nikung..
C G Am
otot kawat balunge wesi..
Em F
nanging yen bab ati..
Em Dm G C
aku kerep.. diremidi..

F C
mbok tarik mbok ulur..
Dm
ngadeg jejeg ora ndredeg..
G
ati mantep ora mundur..

[Chorus]
C
aduh biyung..
G Am G
rasane wong kedanan..
F Em
atine seneng tenan
Dm G
pingin iso jadian..
C
aduh denok..
G Am G
tresnoku uwis mentok..
F Em
sumpah ra etok-etok..
Dm G C
ra ono liyane mung kowe tok..

G C
aduh biyung..
G Am G
rasane wong kedanan..
F Em
atine seneng tenan
Dm G
pingin iso jadian..
C
aduh denok..
G Am G
tresnoku uwis mentok..
F Em
sumpah ra etok-etok..
Dm G C-Bm-Am
ra ono liyane mung kowe tok..
Dm G C-Bm-Am
ora ono liyane mung kowe tok..
Dm G (F)
ra ono liyane mung kowe tok..

[Outro] 
F G Em A
Dm Em F G


Show comments
Hide comments
0 Komentar untuk Aduh Biyung - Ndarboy Genk

Post a Comment