Chord Gitar Balungan Kere - Ndarboy Genk


[Intro] 
G Am D G
Cm G Em Am D G

G Am
mbiyen aku tau kelangan
D G
nganti saiki isih kelingan
Em E Am
kowe sing tak anti anti
D
bebrayan tekane pati
G Cm D
jebule mblenjani janji..

G Am
kabeh iki mergo kahanan
D G
ben iso nyukupi kebutuhan
Em E Am
aku kerjo esuk sore
D
nanging kowe sambat wae
G
jarene balungan kere..

[Chorus]

C
opo pancen wis nasibku..
D C Bm
kudu pisahan karo sliramu
E Am
jaremu arep nompo opo anane
D G
nanging nyatane tresnaku mbok sepelekke

Dm G C
kudune kowe ngerteni
D C Bm
kabeh mung titipane gusti
E Am
senajan atiku wis bubrah
D
ngandelingno ning ibadah
G
gusti sing paringi berkah

G F#m Em Bm
senajan balungan kere
C G
ora kendo nyambut gawe
Em Bm
senajan dalan ra alus
C D G
sing penting wani terus

[Interlude] 
Em C D G
Am D G Em
Am D G

G Am
kabeh iki mergo kahanan
D G
ben iso nyukupi kebutuhan
Em E Am
aku kerjo esuk sore
D
nanging kowe sambat wae
G
jarene balungan kere..

[Chorus]

C
opo pancen wis nasibku..
D C Bm
kudu pisahan karo sliramu
E Am
jaremu arep nompo opo anane
D G
nanging nyatane tresnaku mbok sepelekke

Dm G C
kudune kowe ngerteni
D C Bm
kabeh mung titipane gusti
E Am
senajan atiku wis bubrah
D
ngandelingno ning ibadah
G
gusti sing paringi berkah

Em E Am
senajan atiku wis bubrah
D
ngandelingno ning ibadah
C D G Cm G
gusti sing paringi berkah..
Show comments
Hide comments
0 Komentar untuk Balungan Kere - Ndarboy Genk

Post a Comment