Chord Gitar Hendra Kumbara - Dino Liyane

[Intro]

	G A F#m Bm G Gm

   D          A         Bm  A
nyuwun sewu bapak kalih ibu
   G           F#m       Em
dinten niki mboten sios mantu
         A       G
pancen kahanane angel
        F#m       Bm
wes ora biso di eyel
          Em
timbang coronane nyebar
         Gm      A
ndonyane sansoyo ambyar..

   D           A        Bm   A
nyuwun sewu konco lan sedulur
  G         F#m        Em
resepsiku kepekso tak undur
        A        G
senajan wes DP dekor
         F#m           Bm
katering lan kabeh vendor
       Em
akhire kudu tak cancel
          Gm     A
ketimbang aku di cekel..

[Reff]

         D        F#
 Gusti kulo salah nopo
        Bm       D7
 rabine kok di batalno
            G          F#m
 wes kadung nyebar undangan
         Em     A
 malah corona menyerang..

         D         F#
 Gusti kulo sampun ikhlas
         Bm      D7
 keterak covid - 19
            G       F#m
 yen pancen ngene dalane
             Em     A
 tak nggolek dino liyane..

       G        A
 mugio angsal hidayah
        F#m      Bm
 rabiku ra kudu mewah
           Em           A        D
 sing penting sakinah mawadah warahmah..

[Musik]

	Gm A# C

   F          C       Dm   C
nyuwun sewu konco lan sedulur
  A#        Am        Gm
resepsiku kepekso tak undur
        C       A#
senajan wes DP dekor
         Am           Dm
katering lan kabeh vendor
       Gm
akhire kudu tak cancel
          A
ketimbang aku di cekel..

[Reff]

         D        F#
 Gusti kulo salah nopo
        Bm       D7
 rabine kok di batalno
            G          F#m
 wes kadung nyebar undangan
         Em     A
 malah corona menyerang..

         D         F#
 Gusti kulo sampun ikhlas
         Bm      D7
 keterak covid - 19
            G       F#m
 yen pancen ngene dalane
             Em     A
 tak nggolek dino liyane..

         D        F#
 Gusti kulo salah nopo
        Bm       D7
 rabine kok di batalno
            G          F#m
 wes kadung nyebar undangan
         Em     A
 malah corona menyerang..

         D         F#
 Gusti kulo sampun ikhlas
         Bm      D7
 keterak covid - 19
            G       F#m
 yen pancen ngene dalane
             Em     A
 tak nggolek dino liyane..

       G        A
 mugio angsal hidayah
        F#m      Bm
 rabiku ra kudu mewah
              Em        A        D
 sing penting sakinah mawadah warahmah..
          Em            A       Dmaj7
 sing penting sakinah mawadah warahmah..
nyuwun sewu bapak kalih ibu dinten niki mboten sios mantu pancen kahanane angel wes ora biso di eyel timbang coronane nyebar ndonyane sansoyo ambyar nyuwun sewu konco lan sedulur resepsiku kepekso tak undur senajan wes dp dekor ketering lan kabeh vendor akhire kudu tak cancel ketimbang aku dicekel gusti kulo salah nopo rabine kok dibatalno wes kadung nyebar undangan malah corona menyerang gusti kulo sampun ikhlas keterak covid~19 yen pancen ngene dalane tak golek dino liyane mugio angsal hidayah, rabiku rakudu mewah seng penting sakinah mawadah warohmah nyuwun sewu konco lan sedulur, resepsiku kepekso tak undur senajan wes dp dekor, ketering lan kabeh vendor akhire kudu tak cancel, ketimbang aku dicekel gusti kulo salah nopo, rabine kok dibatalno wes kadung nyebar undangan, malah corona menyerang gusti kulo sampun ikhlas, keterak covid~19 yen pancen ngene dalane, tak golek dino liyane gusti kulo salah nopo, rabine kok dibatalno wes kadung nyebar undangan, malah corona menyerang gusti kulo sampun ikhlas, keterak covid~19 yen pancen ngene dalane, tak golek dino liyane mugio angsal hidayah, rabiku rakudu mewah seng penting sakinah mawadah warohmah seng penting sakinah mawadah warohmah
Show comments
Hide comments
0 Komentar untuk Hendra Kumbara - Dino Liyane

Post a Comment