Chord Gitar Kembang Mawar - Ardha X Ndarboy Genk


[Intro] 
Am B E F E
Dm Am D#m E E

Am Dm
u..udan.. udan sing tak enteni..
E Am
kanggo nutup eluhku sing mili..
Dm
dudu klambi anyar..
Am
sing tak caoske njenengan
B
nanging kembang mawar
E
sing tak tabur ning sarean..

[Intro] 
Dm F E

Am Dm
a..ambyar.. atiku kerungu kabar
E Am
nggregel ati iki durung sadar..
Dm
dudu kembang tebu
Am
sing tukul gampang kangingan
E Am
nanging tapak tilas..mu terkenang..

[Intro] 
Bm E Am..

G C
dudu sanak.. dudu kakang..
F D G
nanging yen ilang melu kelangan..

[Chorus]
C Em
sugeng tindak.. panutanku..
F G C
karyamu tak kenang welingmu tak gugu..
C Em
matur sembah nuwun komandanku..
F G C
stasiun balapan dadi saksi bisu..

Am Em F C
ora bakal ono.. sing iso nggantekke
Dm G C
namung iso.. neruske perjuangane..

Am Em F G
houwo.. houwo..oo.. houwo..
C E Am Em F G C
hoo..oo..ooo..

G C
dudu.. sanak.. dudu kakang..
F D G
nanging yen ilang melu kelangan..

[Chorus]
C Em
sugeng tindak.. panutanku..
F G C
karyamu tak kenang welingmu tak gugu..
C Em
matur sembah nuwun komandanku..
F G C
stasiun balapan dadi saksi bisu..

Am Em F C
ora bakal ono.. sing iso nggantekke
Dm G C
namung iso.. neruske perjuangane..
Am Em F C
ora bakal ono.. sing iso nggantekke
Dm G Dm
namung iso.. neruske perjuangane..
Fm G C
o..oo.. houwo..
Show comments
Hide comments
0 Komentar untuk Kembang Mawar - Ardha X Ndarboy Genk

Post a Comment