Chord Gitar Mendung Tanpo Udan - Ndarboy Genk



C G
mendung tanpo udan..
Am Bm
ketemu lan kelangan
C G Am D
kabeh kui sing diarani perjalanan..

[Chorus]

C D
awak dewe tau nduwe bayangan
Bm E
besok.. yen wes wayah omah omahan
Am D
aku moco koran sarungan
G G7
kowe belonjo dasteran..

C D
nanging, saiki wes dadi kenangan
Bm E
aku.. karo kowe wes pisahan
Am D
aku kiri kowe kanan..
G
wes bedo.. dalan..

[Intro] 
G Bm Em D C D#

G Em
mlaku bebarengan..
C D
bendino sayang sayang..
G Em
sedih lan kebahagiaan
C D
dilewati.. tahun-tahunan..

[Intro] 
C D G D/F# Em
Am C D..

G Em
padu meneng-menengan..
C D
barkui kangen-kangenan..
G Em
kadang bedo pilihan
C D
nganti.. pedot balikan..

C G
mendung tanpo udan..
Am Bm
ketemu lan kelangan
C G Am D
kabeh kui sing diarani perjalanan..

[Chorus]

C D
awak dewe tau nduwe bayangan
Bm E
besok.. yen wes wayah omah omahan
Am D
aku moco koran sarungan
G G7
kowe belonjo dasteran..

C D
nanging, saiki wes dadi kenangan
Bm E
aku.. karo kowe wes pisahan
Am D
aku kiri kowe kanan..
G
wes bedo.. dalan..

[Int.] 
C D Bm E
Am D G G7..
C D B Em
Am D G..

C G
mendung tanpo udan..
Am Bm
ketemu lan kelangan
C G Am
kabeh kui sing diarani perjalanan..
D
hoo wo..

[Chorus]

C D
awak dewe tau nduwe bayangan
Bm E
besok.. yen wes wayah omah omahan
Am D
aku moco koran sarungan
G G7
kowe belonjo dasteran..

C D
nanging, saiki wes dadi kenangan
Bm E
aku.. karo kowe wes pisahan
Am D
aku kiri kowe kanan..
G
wes bedo.. dalan..

C D
awak dewe tau nduwe bayangan
Bm E
besok.. yen wes wayah omah omahan
Am D
aku moco koran sarungan
G G7
kowe belonjo dasteran..

C D
nanging, saiki wes dadi kenangan
Bm E
aku.. karo kowe wes pisahan
Am D
aku kiri kowe kanan..
G
wes bedo.. dalan..
Am D
aku kiri kowe kanan..
G
wes bedo.. dalan..

Show comments
Hide comments
0 Komentar untuk Mendung Tanpo Udan - Ndarboy Genk

Post a Comment