Chord Gitar Penting Yakin - Ndarboy Genk


[Intro] 
C Em C Em
F F Am G F G..

C
cobo.. mbok eling eling..
F
aku berjuang
G C
nganti kepontang panting..

Dm G
aku uwes yakin..
C G/B Am
malah mbok anggep ra penting
Dm G
raurusan.. sing penting aku..
C
yakin..

C
aku.. ora ngerti..
F G C C#m
kowe ugo.. ora tau ngerti..
Dm G
kuncine mung siji..
C Am
adewe kudu saling mengerti
Dm G C Gm
yen jodo rak ono sing ngerti..

[Chorus]

C F
aku karo kowe..
G Em Am
koyo.. bumi lan langit..
Dm G C
kulo niki cen tiyang alit..

F
aku ro kowe..
G Em Am
koyo.. rahwana lan shinta..
Dm G C
tresnoku rak iso mbok tompo..

[Int.]
F G Am Bm C
Dm G C..

C
woo.. aku.. ora ngerti..
F G C -C#m
kowe ugo.. ora tau ngerti..
Dm G
kuncine mung siji..
C Am
adewe kudu saling mengerti..
Dm G C Gm
yen jodo rak ono sing ngerti..

[Chorus]
C F
aku karo kowe..
G Em Am
koyo.. bumi lan langit..
Dm G C
kulo niki cen tiyang alit..

F
aku ro kowe..
G Em Am
koyo.. rahwana lan shinta..
Dm G C
tresnoku rak iso mbok tompo..

Dm
bumi gonjang ganjing
G Em Am
panas tanpo angin..
Dm G C
madep mantep tresno penting yakin..

F
bumi gonjang ganjing
G Em Am
panas tanpo angin..
Dm G C
madep mantep tresno penting yakin..
Dm G
madep mantep tresno
F Dm G C
penting yakin..


Show comments
Hide comments
0 Komentar untuk Penting Yakin - Ndarboy Genk

Post a Comment