Chord Gitar Mencintai Dengan Ngeyel - Woro Widowati


F G
ra kabeh sing mbok tresnani..
Em Am
mbalik nresnani kowe..
F G C
tapi kowe tetep ngeyel wae..

[Intro] 
C F C F

C G
piye kabarmu.. tresnoku sing wingi..
F G C
opo pilihanmu wis dadi karepe ati..
Dm G Em Am
yen tak sawang.. esemmu soyo ilang..
F G C
opo kowe ra entuk kebahagiaan..

F G
opo ra kesel atimu..
Em Am
nutupi roso gengsimu..
Dm G
opo ra kesel atimu..
F G C
merjuangke tresno semu..

F G
ra kabeh sing mbok perjuangke..
Em Am
kuwi ngerti kowe..
Dm G C
tapi kowe tetep merjuangke de'e..

F G
ra kabeh sing mbok tresnani..
Em Am
mbalik nresnani kowe..
Dm G C
tapi kowe tetep ngeyel wae..

[Reff]
F G Em Am
besok yen kowe uwis ora krungu kabarku..
Dm G C
ngapuranen aku wis tau ngarepke kowe..
F G Em Am
begitu dalam nganti aku sadar..
Dm G (F)
yen tresnomu dudu dinggo aku..

[Musik] 
F Fm C Bm A 
Dm Em F G 

F G
ra kabeh sing mbok perjuangke..
Em Am
kuwi ngerti kowe..
Dm G C
tapi kowe tetep merjuangke de'e..

F G
ra kabeh sing mbok tresnani..
Em Am
mbalik nresnani kowe..
Dm G C
tapi kowe tetep ngeyel wae..

[Reff]
F G Em Am
besok yen kowe uwis ora krungu kabarku..
Dm G C
ngapuranen aku wis tau ngarepke kowe..
F G Em Am
begitu dalam nganti aku sadar..
Dm G C Bm A
yen tresnomu dudu dinggo aku..
Dm G C Bm A
yen tresnomu dudu dinggo aku..
Dm G A
yen tresnomu.. dudu dinggo aku..
Show comments
Hide comments
0 Komentar untuk Mencintai Dengan Ngeyel - Woro Widowati

Post a Comment